Jardineria La Font

Confiança

Assessorament

Experiència

Professionalitat

Jardineria la Font és una empresa amb més de 28 anys d'experiència en els quals no ha parat d'innovar i crear espais en Jardineria, especialitzats en el paisatgisme i disseny de jardins adapteu-nos al clima actual amb personalitat.

La qualitat, creativitat creant espais únics i compromís són els nostres punts més importants en realitzar els nostres dissenys de jardins, sense oblidar que a l'hora de mantenir el jardí sigui el més senzill en l'actualitat per a necessitats dels nostres clients, optimitzant els jardins i els recursos del medi ambient per al seu manteniment llarg termini.

Jardineria la Font és especialista en tot tipus de jardins, terrasses, àtics, interiors, minimalistes, mediterranis, rústics. etc... Sempre adaptant els nostres dissenys al gust del client. La Jardineria té modes, amb el temps els productes milloren i són renovats. Adaptant-nos amb malalties noves i més persistents en plantes i arbres. Treballem per a particular i empreses amb tota la confiança personal i humana.